Lennokas otsikko, eiko? Mutta taytyy sanoa, etta ensimmainen kaupunki taalla, joka jollain tavalla savaytti enemman, New York City. Elavainen, ei nuku koskaan,sanotaan ;) Lontoon kans kuuluu samaan sarjaan, vakea oli kadulla ja metroissa ihan tungokseen asti.

WTC:n rauniot (tai rakennustyomaa..)kavimma katsomassa ensimmaisena kaupunkiin saavuttuamme, tassapa kuva sielta:

513495.jpg

Liberty ja Ellis Islands jai kaymatta talta eraa, oli lautalle niin pitka jono, eliketta satamaan kannattaa menna heti aamusta, turvatarkastukset jne. ennen lauttaan paasya. Jep, paatimma sit suunnata kohti Midtownia ja Time Squarea, siella se paiva kului ihan vaan hengaillessa ja shoppaillessa. Ja tiesti nauttiessa hyvasta ruuasta. Tassa muutama foto sielta:

513503.jpg

Time Squarelta, hotelli oli lahella tata. (hotelli oli surkea, kallis, pieni, likainen...)

513504.jpg

Tamakin on Time Squarelta, tie oli keltaisenaan takseista..

513505.jpg

Toisena paivana vierailimma Central Parkissa, taustalla vasemmalla rakennus, jossa mm. John F. Kennedy on pitanyt sijaa... Central Park on tiesti kivempi ku on vahan lampimampi, me kiersimma sen riksataksilla, kuski oli hauska :-) Pitihan sita sit kuva ottaa senkiin kans..

                                                                               

513510.jpg

Oli vissiin niin hyvat jutut ku naurattaa..

513511.jpg

Nahtiin siin parkki pikaseen ja opastuksineen, ja tulimma tietoisiksi missa asuu kuuluisuuksia jne.

Sitten pienen shoppailun jalkeen suuntauduttiin Chinatowniin, oma kokemuksensa sekin.

513512.jpg:

Sielta loytyy monelaista kaupustelijaa.. tassapa nayttaa ihan hedelmakauppiaalta. ma ostin puikot, mut ei oo aikomus alkaa kutomaan, vaan lahinna vaikeuttaa syomista.. viela lopuks kuva pilvenpiirtajista ja brooklyn sillasta.

513514.jpg

Voin suositella lomakohteena! : - ) Ja aikomus itellakin kayda viela uudemman kerran, tasta ei oo ku reilu pari tuntia sinne. Tassapa tammonen kuvakertomus reissusta. Kommentoikaa ja reakoikaa! Aihe vapaa, juustot ja muut ;)