Niipa siin nayttaa kayvan et entinen paivakirja on kadonnut jonnekin tietotekniikan ihmeelliseen mualimaan. :( little sad but what can I do but open a new diary and be happy :)

Taallapain ei oo ihmeita tapahtunut. Kanadan reissu tuli tehtya ja uus on tiedos viikon paasta. Argh. again 17 h matkustusta yhteensuuntaan. toissa on tosiaan ollu kiiretta, Pari paivaa oon tehnyt paperiarkkeja labrassa (monen varisia :) huomista Family dayta varten. Eliketta perheet tulee tutustuun mean hienoon toimistoon ja labraan, mun pitaa demonstroida paperin tekoa. Vieressa ruokapuolen tyypit valmistaa jaateloa, suklaata jne... semmosta et lauantai mut toimistolle taytyy.

Nii pitaa laittaa muutama kuva kampasta tahan, Ensinnattain Teijalle ja Harrille kuva makuuhuoneesta jonka saatte taalla kayttoon

484078.jpg

Juu ja pari muuta kuvaa.. Tas on mun makkari:

484079.jpg

484080.jpg

On muutamia kuvia seinalla muistuttamassa kotosuomesta! :)

484081.jpg

Tassa on olohuone jossa tapahtuu myos ruokailu ;) Ja keittiokin loytyy 484082.jpg

Naemma jaany luutu roikkuun hanasta..;)Eihan taa varmaan mikaan luxus kamppa oo mut hyva kuiteski ja tilaa yhdelle ihmiselle riittavasti. Molempien makkareitten yhteydessa on myos toiletti ja suihku.

Sepa siit asuntoesittelysta, mut tarkoitus oli vaan nayttaa et mahdollisuus on majoittaa vieraita! Kesakuun loppuun asti tassa ja jatkosta en viela tieda. mut ollaan taalla vahan kaavailtu (matematiikka niin verissa ;) etta jaisin tanne viel jouluun asti. Mut pitanee viel harkita. 

Have a good weekend everybody, also veribadi. Ja kommentoikaa! Odottelen kuulumisisa sielta pain. Niin ja sita iltakyla kutsua...

Terkuin BONEVISA