Niipa se on kymmenisen kuukautta kohta vierahtanynna taalla vieraalla maalla. Ja yksi ihmekin on tapahtunut, mulla on kaynyt vieraita Suomesta. Tassapa on ihan kuva todisteita asiasta.

545214.jpg

Kavastiin yhdella Georgella kylassa, takana miekkosen talo, joka oli valkoinen. Kuvasta voi nahda etta saa oli viela vahan viileahko. Kylailyn jalkeen suunnattiin katsomaan Washington monumenttia, jonka ymparil oli liput puoles tangos (ne on muuten vielakin joka paikas, johtuen tasta virginian ampumatapahtumasta). Sielta kavelimma kohti Capitolia, matkal alko satamaan niin innokkaina museoihmisina ;) poikkesimme ilmailu/avaruusmuseoon. Oli kyl mielenkiintoinen, avaruusasemia jne.. Naimme mm. minkalaisella vempaimella Neil Amstrong tuli kuusta maanpinnalle, ei tainnut oli kovin luksusta siina matkustaa.

545201.jpg

Tassa ollaan syomassa suomalais-intialaisella porukalla kiinalaista ruokaa. Oli varmaan kolmee eri sorttia ja mika tarkeinta, yks ruokalaji oli myyjan suosikki ;) Jotenki kummasti aina onnistun poimimaan ne suosikki lajit, vai oliko se niin pain etta tein valinnan vasta sen kuulutuani ;) taman poydan aaressa syotiin myos maailmanparasta leipaa ja juotiin ihan suosikki teeta, spider sushista puhumattakaan ;)

Kavimme myos yhdessa ameriikan suurimmista malleista, sijaitsee tuolla philadelphian lahistolla, King of Prussia, 400 eri storea..

Tassapa muutamia muistoja vierailusta. Sunnuntaina alkoi ilmat lampenemaan ihan rantakeleiksi. Harmiksemme emme saaneet vieraita mukaamme, koska heidan taytyi jo lahta kohti kotomaata. Viela suuret kiitokset vierailusta! :)

545212.jpg

Tallasta oli sunnuntaina Rehoboth beachilla Delawaressa.

545213.jpg

Ma olin siella niiku ihan niiku pelaamassa lentista..

Kommentoikaa! Ja Reakoikaa! Ja kertokaa kuulumisia! :-)

Bone